УЧАСТИЕ НА ОСМОКЛАСНИЦИ В УЪРКШОП ПО ПИСАНЕ НА ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА, ЕЛИЗАБЕТ КОСТОВА ФОНДАЦИЯОбратно Публикувано от Системен администратор на 29.5.2018 г. в категория Новини       В началото на м. май 2018г. Вероника Ангелова, Георги Цветковски и Моника Методиева - ученици от 8А клас на 22 СУ „Георги Раковски“ - бяха избрани да участват в националния Уъркшоп по писане на художествена литература за ученици от гимназиален курс, организиран от Фондация "Елизабет Костова", София.
      Уоркшопът е традиционно насочен към български ученици от гимназиален курс сизявен интерес към литература и писане, и се провежда на английски език.Инструктор на тазгодишната работилница бе г-н Бен Буш, възпитаник наПисателския уъркшоп в Айова и стипендиант на "Фулбрайт" за 2017-2018в България.

       Гордеем се, че за втора година 22 СУ е достойно представено в товапрекрасно мероприятие, като знанията по английски език на Георги, Вероника иМоника се оказаха на достатъчна висота, за да изразят творческата си фантазия ида комуникират свободно с техния ментор на родния му език.

                                                     Преподаватели по английски език в 8А: 

                                                      г-жа Светла Балуцова и г-жа Татяна Марковска